Magasinering / Lager

Lager & Magasinering i Malmö

Har du tillfälligt mindre boende eller behöver du extra förråd i Malmö under hela året? Det finns flera olika orsaker till att hyra magasinering eller lagerutrymme. Hos oss finns både flexibilitet och säkerhet.

Välj magasinering exempelvis vid:

  • Behovs av långtidsförvaring
  • Vid större renoveringar
  • Tid mellan utflytt till inflyttning

1 till 50 kVM

Hos oss kan du hyra allt från en enda kvadratmeter till lager på 50 kvm. Oavsett med samma säkerhet och tillgänglighet. Räkna med att 8 flyttlådor får plats på en kubikmeter. Med två meters takhöjd kan alltså 16 kartonger rymmas på enbart en kvadratmeter.

En vecka till årsbasis

Hur länge behöver du magasinering? Kortaste tiden att hyra är en vecka även om den vanligaste perioden är 1 – 3 månader.

Självklart har vi ingen bindningstid eller uppsägningstid. Betalning sker i förskott för den period man önskar. Det går därmed att välja att betala månad för månad eller för ett helt år direkt.

Åtkomst 24/7

Genom passersystem kan du komma åt dina saker dygnet runt – året runt. Vid frågor eller hjälp kan kundtjänst nås 7 – 16 på vardagar.

Alltid hög säkerhet

Många kunder väljer att magasinera sina saker hos oss istället för att lägga dem på den gemensamma vinden i hyreshuset. Vi erbjuder en säkrare lösning.

 

  • Alltid försäkrat
  • Larm och vaktutryckning
  • Brandlarm, fuktlarm, värmelarm
  • Torrt, rent, säkert

Vi kan ordna med transport

Självklart kan vi även ordna med transport till och från magasinet i Malmö. Behöver du flytta ut en månad innan du får tillgång till nya bostaden är flytthjälp inklusive magasinering en smidig tjänst.

  1. Vi flyttar allt från bostaden
  2. Vi magasinerar säkert och tryggt
  3. Vi kör ut allt till nya adressen när det blir dags

Välkommen för kostnadsfri offert för magasinering eller andra tjänster inom flytthjälp.

Kontakta Flyttfirmaimalmö.se

Stensjögatan 46, 217 65 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00