Röjning & Tömning av Dödsbo i Malmö

Röjning av dödsbo


Det är alltid tråkigt när en nära anhörig går bort och man kan lätt känna sig maktlös och sorgsen. Det är en viktig tid att sörja och spendera tid med vänner och släkt. Samtidigt skall man ordna med saker som begravning och annat rörande den anhöriges död. Vi har stor förståelse för er situation och våra flyttfirmor hanterar alltid tömning av dödsbo i Malmö med största vördnad.

Vi hjälper er med allt från flytt av valda möbler till ny adress, röjning av dödsbo och flyttstädning. Vi åker då med det som skall slängas till närmsta återvinningscentral och det som inte skall slängas kör vi ut till angiven adress, sedan städar vi rent i bostaden. Vi gör vårt bästa för att detta skall gå så smidigt som möjligt och utan att störa ert sörjande. Vi är tacksamma för att ni på förhand markerar vad som skall sparas och vad som skall slängas.

Vi har genom åren tömt många dödsbo med lyckat resultat. Vi har stor respekt för er situation, det är en känslomässigt turbulent tid och vi vill göra allt för att tillgodose era behov. Kontakta oss för bokning!

Kontakta Flyttfirmaimalmö.se

Stensjögatan 46, 217 65 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00