#Glory To Ukraine! Glory to the heroes!

Flyttstädning

Flyttstädning i Malmö

Boka flyttstädning utöver flytthjälpen – Få 10 % rabatt.

De flesta som anlitar oss för flytthjälp väljer även att vi ska ta hand om flyttstädningen. En smidigare lösning för både kunden och oss. Dessutom ger vi 10 % rabatt vid bokning av flyttstäd, magasinering eller installationsservice när flytten bokas hos oss.

Vi tar hand om allt:

  • Återvinning: Lämna det som ska slängas i bostaden. Vi kör det till återvinningsstation.
  • Återbruk eller försäljning: Markera upp vad som ska lämnas till second-hand eller säljas via den auktionsfirma som vi samarbetar med.
  • Nyckelinlämning: Vi kan lämna tillbaka nycklarna till dig, till fastighetsägaren eller mäklaren.
  • Trädgårdsskötsel: Behöver gräset klippas eller rabatter rensas. Vi ordnar med det.
Anlita oss för flyttstädning

  • Allt hos samma företag – Flytt, städning, installationsservice, posthantering… Genom att anlita oss får du all service du behöver från ett och samma företag.
  • Rabatt – Bokas flyttstädningen inom 14 dagar efter att flytten genomförts bokas ges 10 % rabatt på bägge tjänsterna.
  • Erfarenhet – Med över 10 års erfarenhet vet vi vad kunderna kräver. Både gällande kvalité och service.

Alltid med städgaranti

Vi städar till att ni är nöjda. Vår städgaranti gäller i 3 dygn från att vi utfört vårt flyttstäd i Malmö. Skulle du, mäklaren eller fastighetsägaren anse att en åtgärd behöver ske ordnar vi detta. Bor du i hyreslägenhet behöver du alltså aldrig oroa dig för plötsliga straffavgifter från fastighetsägaren.

Alltid med fast pris

Med fast pris vet du vad det kostar. Vi ger alltid kostnadsfri offert på flyttstädningen. Har du bett om offert på flytthjälp kommer även offert för städningen bifogas.

Åtkomst 24/7

Genom passersystem kan du komma åt dina saker dygnet runt – året runt. Vid frågor eller hjälp kan kundtjänst nås 7 – 16 på vardagar.

Alltid med nyckelinlämning

Vi lämnar in nycklar där du vill. Har du flyttat till en annan stad kan det kännas onödigt att åka tillbaka enbart för att lämna in nycklarna efter att flyttstädningen är utförd. Låt oss ta hand om det istället. Med kvittenser och säker nyckelhantering ser vi till att nycklarna lämnas till mäklaren eller fastighetsägaren. En tjänst som alltid ingår i priset.

Kontakta Flyttfirmaimalmö.se

Stensjögatan 46, 217 65 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00