Kontorsflytt & Företagsflytt

Företagsflytt / Kontorsflytt i Malmö

Vi erbjuder flexibla lösningar för företag som vill byta lokaler eller kontor. Allt med fokus att den dagliga verksamheten ska påverkas minimalt. Med god planering och vissa tilläggstjänster kan vi genomföra flytten på natten – så att arbetet är igång dagen efter.

Flytta när det inte påverkar arbetet

Vi genomför flytten när det passar för er. Det betyder att flytten kan genomföras sent på kvällen, på natten eller på helgen. De anställda ska kunna gå hem efter sin ordinarie arbetstid och på nästa arbetspass komma tillbaka till en nästintill färdig arbetsplats.

Vi monterar, installerar & Möblerar

Hantverkare, elektriker och IT-personal kan involveras i flytten. Vi samordnar flera yrkesgrupper så att er kontorsflytt i Malmö går smidigt och att ni snabbt kommer i ordning. Få hjälp med allt från montering av skrivbord till installation av Wi-fi.

Planering och ansvarsfördelning

Vid stora flyttar krävs en tydlig organisation. Vi hjälper er att göra ett flyttschema där varje avdelning får information om hur flytten påverkar dem och vad de anställda behöver genomföra i förväg. Det är även viktigt med en ansvarsfördelning så att alla vet vem som är ansvarig för de olika delarna av flytten.

Hundratals företag har anlitat oss till deras företagsflytt i Malmö, vi har både kompetens och erfarenhet för att göra flytten så smidig som möjlig.

Distansarbete kan underlätta flytten

Kan personalen jobba på distans under flytten? Om företagsflytten beräknas ta flera dagar finns en fördel om personalen kan jobba hemma eller på tillfälliga kontorshotell. I Malmö finns flera kontorshotell där det går att boka tillgänglighet ett par dagar upp till en månad.

Oavsett vilken hjälp ni behöver försöker vi hitta en lösning. En flytt är betydligt mer än att bara flytta kartonger och möbler. Vi hjälper er från start till mål.

Kontakta Flyttfirmaimalmö.se

Stensjögatan 46, 217 65 Malmö

Öppettider: 07.00-19.00