Flyttfirma i Helsingborg

Vår flyttfirma har alla flyttjänster under ett och samma tak. Flytthjälp, flyttstädning, magasinering eller montering? Vi fixar det! Vårt motto är att kunna erbjuda ”allt du behöver hjälp med vid en flytt”. 

  Tillstånd & Försäkringar

  Vi följer alltid Bohag 2010

  12 års erfarenhet av flytt

  Flytthjälp i Helsingborg

  Vårt motto är att kunna erbjuda ”allt du behöver hjälp med vid en flytt”. I de allra flesta fall kan vi erbjuda kompletta lösningar utifrån kundens unika behov. Antingen på egen hand eller med hjälp av våra många samarbetspartners.

  Flyttfirma i Helsingborg som löser allt 

  Vi är en flyttfirma i Malmö med tolv år i branschen är vi övertygade om att alla har olika unika behov. Vissa vill enbart ha flytthjälp, andra även packning och städning osv. Du säger ditt behov – Vi löser det. Tack vare samarbete med flera andra företag i Helsingborg kan vi erbjuda kompletta tjänster kring flytten.

  Flytten

  De flesta vill packa själv varpå vi bär och kör lådor och möbler. Men vill du ha det bekvämt kan vi även packa allt, transportera och packa upp på nya adressen.

  Magasinering

  Behöver en del kartonger eller möbler magasineras i samband med flytten? Kanske behöver du flytta ut en månad före du får tillgång till det nya boendet. Vi ordnar ett säkert ställe att magasinera ditt bohag.

  Flyttstädning

  Vi ordnar med flyttstädning och inlämning av nyckar. Alltid med fast pris, städgaranti och rut-avdrag. Lägg energi på att packa upp – så tar vi tar hand om flyttstädningen.

  Montering & installation

  Tack vare våra samarbeten med hantverkare och IT-företag kan du snabbt få möblerna hopskruvade och wifi installerat. Hur många veckor tar det annars att komma i ordning?

  Kontakta Flyttfirmaimalmö.se

  Stensjögatan 46, 217 65 Malmö

  Öppettider: 07.00-19.00

  Gratis snabboffert

   Bohagsflytt i Helsingborg

   Flytthjälp med hög service. Vi kan flytta allt från lätta flyttlådor till stora flyglar. Undvik att slita ut dig och anlita oss istället. Vi tar hand om hela er privatflytt med passande transport. Vår långa erfarenhet inom flytt gör att du alltid kan känna dig säker & trygg. Vi har alla tillstånd och försäkringar.

   Magasinering i Helsingborg

   Behöver en del kartonger eller möbler magasineras i samband med flytten? Kanske behöver du flytta ut en månad före du får tillgång till det nya boendet. Vi ordnar med säker magasinering i Helsingborg och sedan flytt till ditt nya boende när du får tillgång till det. Magasinering kan hyras dagar eller månader.

   Packning

   Åk i förväg – Vi flyttpackar, flyttar och sen ses vi på nya adressen. Ge oss nycklarna och åk till ditt nya boende eller träffa kompisar istället för att lägga energi på flytten. En tjänst som främst bokas av företag eller de som har bråttom att flytta. Vill du packa själv kan du hyra bra kartonger av oss.

   Montering

   Hyllor, skrivbord, matbord – Allt monteras ihop snabbt. Vill du komma på plats så snabbt som möjligt? Boka montering av allt från soffan till bokhyllan. En montering som erfarna hantverkare utför imponerande snabbt. Tjänsten är inte minst uppskattad av småbarnsföräldrar som har svårt att få tid.

   Flyttstädning i Helsingborg

   Flyttstäd i Helsingborg med städgaranti. Flyttstädning är något de flesta tycker är allra tråkigast vid en flytt. Det är även den mest anlitade tjänsten efter flytthjälp. Självklart har vi städgaranti – vi städar till du blir nöjd. Vi är säkra på att vi kommer lämna din lägenhet, ditt hem eller kontor hundra procent rent.

   Digitala lösningar

   Utöver att lösa din flytt problemfritt ser vi till att Wifi kommer igång snabbt. Servicetekniker kan installera allt från hemlarm och Wi-fi till spelkonsoler och övervakningskameror. Få allt klart inom de första dagarna på nya adressen och fokusera på att njuta av ditt nya hem så sköter vi allt.

   Företagsflytt i Helsingborg

   Vi erbjuder flexibla lösningar för företag som vill byta lokaler eller är i behov av kontorsflytt i Helsingborg. Allt med fokus att den dagliga verksamheten ska påverkas minimalt. Med god planering och vissa tilläggstjänster kan vi genomföra flytten på natten – så att arbetet är igång dagen efter.

   Pianoflytt i Helsingborg

   Behöver tunga lyft i Malmö genomföras vid flytten? Kanske ska ett större piano eller ett kassaskåp bäras ut till flyttbilen. Använd rätt hjälpmedel – eller ta hjälp av oss. Vi ger tre fem råd på vägen.  Ta inte onödiga risker. Är det riktigt tunga föremål bör de lyftas av personer med erfarenhet, kunskap och rätt teknik. Packa och lyft det du kan men var försiktig på de riktigt tunga lyften. Hör med oss när du behöver den hjälpen.

   Röjning Tömning Dödsbo

   Det är alltid tråkigt när en nära anhörig går bort och man kan lätt känna sig maktlös och sorgsen. Det är en viktig tid att sörja och spendera tid med vänner och släkt. Samtidigt skall man ordna med saker som begravning och annat rörande den anhöriges död. Vi har stor förståelse för er situation och våra flyttfirmor hanterar alltid tömning & röjning av dödsbo i Malmö med största vördnad.

   Ett flyttföretag i Helsingborg som även flyttar i