Tunggods & Pianoflytt Malmö

Vi rekommenderar inte att du flyttar ditt piano själv. Det händer mycket olyckor och kan vara väldigt lockande för att spara pengar men kostnaden kan bli större än du tror. Det finns en risk att båda ryggen och pianot går sönder i samma veva. Själva lyftet är farligt och krångligt och kräver bra utrustning för att gå korrekt till. Man får passa sig då en sjukskrivning är varken kul eller billig!

Även om man är stark så krävs erfarenhet, teknik och rätt verktyg för att flytta dessa lite tyngre saker som pianon, kassaskåp, spisar, kyldiskar m.m. Samtliga firmor på vår lista utför pianoflyttar och andra liknande tunglyft dagligen.

Har du bestämt dig för att ringa en av firmorna för att hjälpa dig med din pianoflytt malmö så är det bra om du kan beskriva pianot noggrant för den du pratar med. Då kommer de att behöva modell, vikt och mått. Förser du dem med den informationen så kan de enklare ge dig en prisuppfattning och för att flyttfirman ska kunna planera pianotransporten så fort effektivt som möjligt.

Hem

pianoflytt malmö

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *